Un bărbat din Cujmir a lovit doi consăteni cu furca şi cuţitul pentru o bucată de pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din comuna Cujmir au ajuns miercuri seară în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, după ce au fost bătuţi zdravăn de un localnic.

Tot scandalul a pornit de la o bucată de pământ, pe care o revendică atât cele două victime cât şi agresorul. Miercuri seară, Zaharia Funieru, de 51 de ani şi fiul acestuia Aurel, de 28 de ani, veniseră cu caprele la păscut pe un teren la marginea localităţii. Pe acelaşi teren se afla cu vitele la păscut şi Doru Pătrăşcuţă, de 54 de ani, din Cujmir, care nu şi-a putut controla furia la vederea celor doi şi, pe fondul consumului de alcool, i-a lovit pe cei doi bărbaţi chiar cu armele lor, un cuţit şi o furcă. Aurel Funieru a fost lovit în cap cu furca, iar tatăl său cu cuţitul în spate.

„S-au bătut pe pământ. El se crede stăpân peste tot, cu multă lume s-a certat. L-a mai bătut o dată, a dat cu pietrele după el", a spus soţia lui Aurel Funieru.

Un localnic a sunat la 112 şi o ambulanţă i-a luat pe cei doi bărbaţi de pe câmp, unde zăceau într-o baltă de sânge.

Victimele au ajuns în jurul orelor 22,00 la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, unde au fost internaţi pentru acordarea de îngrijiri medicale. „Am fost solicitaţi pentru victimele unei  agresiuni. Ne-am deplasat la faţa locului, am găsit două victime cu traumatisme craniene, cu plăgi, înjunghiat în spate în omoplatul stâng, traumatisme cu plăgi frontale parietale", a spus asistentul medical Elena Niţă de la substaţia Cujmir a Serviciului de Ambulanţă  Mehedinţi.

Poliţia a demarat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs incidentul, iar în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale se va face şi încadrarea juridică a faptei. Oricum pe numele lui Doru Pătrăşcuţă a fost un întocmit un dosar penal, bărbatul fiind cercetat în stare de libertate.

„În jurul orelor 20,00, Serviciul de Urgenţă 112 a sesizat poliţia că în comuna Cujmir, pe câmp, a avut loc o altercaţie între trei cetăţeni care erau la păscut cu animalele. În urma altercaţiei doi dintre aceştia au fost aduşi la spitalul judeţean, unde li se acordă primele îngrijiri. Urmează să se facă cercetări de către echipa complexă formată din procurori şi poliţişti, iar în urma rezultatelor vom face încadrarea juridică şi vom dispune măsurile legale", a declarat comisarul şef Iftimie Bălţoi la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Mehedinţi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite