Un mehedinţen băut a sunat la poliţie ca să-i găseasă telefonul mobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a băut  până la ora 2.00
Bărbatul a băut până la ora 2.00

Bărbatul, de 30 de ani, din orașul Vînju Mare, județul Mehedinți a reclamat  că a fost bătut şi că aparatul i-a fost furat

La sfârşitul săptămânii trecute, tânărul a băut  bine până la ora 2.00 la un chioșc cu program nonstop.

Când să plece acasă, nu a mai găsit telefonul mobil şi ca orice victimă a sunat la apelul de urgenţă 112 şi a anunţat că  i-a fost furat aparatul şi pe deasupra a fost şi  lovit.

„La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției orașului Strehaia, care în urma cercetărilor a stabilit că S. NICUȘOR nu a avut nicio altercație cu o altă persoană.

Nu a fost lovit și nu i s-au luat bunuri,în momentul sesizării evenimentului fiind într-o stare avansată de ebrietate”, a declarat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt la IPJ Mehedinţi. 

Cum prima variantă nu a fost credibilă, bărbatul le-a spus poliţiştilor o a doua poveste.

El a declarat că a oferit de bună voie telefonul spre vânzare unei persoane, dar nu-și amintește cine este acea persoană și nici ce s-a mai întâmplat ulterior, datorită stării avansate de ebrietate. 

Poliţiştii au stabilit că poveştile individului nu se confirmă şi asupra lui au găsit telefonul mobil și încărcătorul. Bărbatul s-a ales cu o amendă usutrătoare pentru că a alertat poliţia degeaba




Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite