Un mehedinţean a intrat cu maşina pe contrasens şi a ajuns sub roţile unui tir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs în localitatea Argineşti
Accidentul s-a produs în localitatea Argineşti

 Şoferul care a provocat accidentul rutier, din comuna Butoieşti, a murit în timp ce pompierii încercau să-l scoată din maşina distrusă

 Accidentul care a avut loc seara trecută, în localitatea Argineşti, comuna Butoieşti este învăluit în mister. Conducătorul auto care putea să lămurească situaţia a decedat.

Poliţiştii au stabilit doar că şoferul, P.Valentin, de 42 de ani, din comuna Butoieşti, care conducea un Opel Corsa a intrat pe contrasens şi a ajuns sub roţile unui tir condus de un timşorean de 34 de ani.

În urma  impactului, bărbatul a  rămas între fiarele contorsionate în stare de inconştienţă. El nu a mai rezistat, iar pompierii l-au scos din maşina decedat.

Coliziunea s-a produs între autoturismul Opel şi un autotren încărcat cu porumb. În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului Opel.

Pompierii au acţionat cu accesoriile din dotare pentru descarcerarea victimei şi predarea acesteia Serviciului de medicină legală. Intervenţia s-a încheiat la ora 19.25”,a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt la ISU Drobeta

Poliţiştii încearcă să stabilească motivele care l-au determinat pe şofer să intre pe contrasens.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite