Alte trei persoane arestate în dosarul de evaziune fiscală în valoare de 12 milioane de euro s-au predat poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane date în urmărire naţională după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de 12 milioane de euro s-au predat Poliţiei duminică după-amiază. În continuare, poliţia face cercetări pentru identificarea lui Ioan Claudiu Lupu, din Strehaia, pe numele căruia instanţa a emis mandat de arestare preventivă.

Mihai Florin zis „Murgu", Mihai Niţă şi Mihai Stelică zis „Ţelină", din Strehaia, au venit duminică la sediul IPJ Mehedinţi însoţiţi de către avocatul lor.

Ioan Claudiu Lupu, pe numele căruia magistraţii Tribunalului Mehedinţi au emis, în noaptea de vineri spre sâmbătă, mandat de arestare preventivă în acest dosar este căutat în continuare, fiind dat în urmărire naţională. 

Cei trei bărbaţi, Mihai Florin - tatăl şi fii săi, Mihai Niţă şi Mihai Stelică, fuseseră daţi în consemn la frontieră şi în urmărire generală, după ce nu au fost găsiţi la domiciliu.

Hotărârea privind arestarea preventivă a omului de afaceri Constantin Bădescu şi a altor patru inculpaţi a fost pronunţată de Tribunalul Mehedinţi în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.00, după ce mandatele de reţinere ale acestora expiraseră. Cei cinci au plecat din clădirea Tribunalului Mehedinţi după ce s-au terminat audierile, aproape de miezul nopţii.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite