GALERIEFOTO Au vrut în libertate, dar rămân după gratii. Evazioniştii mai stau la închisoare încă 15 zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silvan Toma şi Cătălin Spătaru rămân în arest preventiv
Silvan Toma şi Cătălin Spătaru rămân în arest preventiv

Ordonanţele de arest preventiv pentru 29, respective 20 de zile în bază cărora au fost reţinuţi Silvian Toma şi Cătălin Spătaru expirau la sfârşitul acestei săptămâni

„Regale asfaltului din Piteşti”, Cătălin Spătaru, va sărbători Paştele alături de familie, dacă magistraţii nu vor prelungi arestul preventiv. El a fost arestat, la începutul acestei luni, pentru 20 de zile în cel mai mare dosar de evaziune fiscală din acest an.

Afaceristul piteştean va rămâne după gratii până pe 8 aprilie a.c., când va expira şi cea de-a doua ordonanţă de arest preventiv emisă pe numele lui.
Tribunalul Mehedinţi a decis prelungirea arestului preventiv în cazul a şapte persoane implicate în cazul evaziunii fiscale, care a adus statului un prejudiciu de aproximativ 20 de milioane de euro.

Cătălin Spătaru (cel din mijloc) este cunoscut drept "regele asfaltului din Argeş"

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO


A admis  propunerea formulată de D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Mehedinţi. Astfel, Fănel Daniel Jianu şi  Petre Măndoiu, ajutoarele familiei Mihai, vor sta după gratii până pe 10 aprilie a.c. Daniel Sîrbu, Vasile Chiru, Tomuţa Ioan vor rămâne în arest preventiv pentru 15 zile, până pe 21 aprilie.

Finanţatorul F.C. Hundeoara, Silvan Toma, nu a fost la fel de norocos ca afaceristul piteştean şi va petrece Paştele în spatele gratiilor, noua ordonanţă de reţinere expiră pe 21 aprilie.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite