Au început înscrierile la facultățile severinene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Află totul despre dosarul de admitere, locuri disponibile și taxe de studii la cele cinci facultăți din Drobeta Turnu Severin

În ciuda rezultatelor catastrofale de la BAC, înscrierile la facultate pentru anul 2011-2012 generează interes crescut din partea tinerilor.

Centrul Universitar din Drobeta Turnu Severin a publicat lista celor peste 250 de locuri bugetate, iar facultățile au stabilit taxele pentru noul an de studii.

Cele mai căutate specializări sunt cele economice sau din domeniul navigației.

„Centrul universitar are căutare pentru că are ce oferi studenților. În plus, pentru majoritatea tinerilor absolvenți de liceu este costisitor să plece la studii în alte orașe, așa că optează pentru orașul natal. În prezent se observă o creștere a interesului pentru specializarea navigație, pentru că este un domeniu care oferă încadrare pe piața muncii”, ne-a spus Mihai Demian, conferențiar universitar în cadrul Facultății de Ingineria și Managementul Sistemelor Tehnologice.

Află care sunt taxele pentru anul de studii 2011-2012, din ziarul Adevărul de mâine

Citește mâine pe turnu-severin.adevarul.ro care sunt condițiile de admitere la cele cinci facultăți și ce specializări oferă fiecare

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite