VIDEO A început cea de-a doua etapă de înscrieri pentru grupa pregătitoare şi clasa I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Între 20 şi 27 aprilie se fac înscrierile pentru copiii care au solicitat înscrierea la o altă şcoală decât şcoala de circumscripţie, dar nu au fost înmatriculaţi din lipsă de locuri, respectiv cei care nu au participat încă la o etapă de înscriere şi care locuiesc în circumscripţia arondată şcolii.

În cele din urmă, între 2 şi 9 mai vor fi înscrişi toţi copiii care nu au participat la etapele anterioare sau nu au fost înmatriculaţi.Înscrierile pentru clasa pregătitoare şi clasa I se efectuează în patru etape succesive, începând cu luna martie, ţinându-se cont de anumite criterii.

La grupa pregătitoare vor merge copiii ai căror părinţi preferă să îi menţină în grădiniţă sau dacă experţii recomandă acest lucru. Potrivit ISJ Mehedinţi, prima etapă de înscrieri s-a derulat  între 5 şi 16 martie, pentru copiii care solicită înscrierea la şcoala de circumscripţie.

 La nivelul municipiului Drobeta Turnu Severin mai sunt disponibile 171 de locuri pentru grupa pregătitoare şi 54 de locuri pentru clasa I.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite