UPDATE FOTOGALERIE Un fost depozit de cereale din Gara Drobeta Turnu Severin a fost cuprins de flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulația feroviară, blocată în timpul operațiunii de stingere a incendiului
Circulația feroviară, blocată în timpul operațiunii de stingere a incendiului

Incendiul a izbucnit în jurul orei 18.00 şi s-a extins rapid, astfel că flăcările se văd şi de la o distanţă de trei kilometri. Depozitul, care se întinde pe o suprafaţă de aproape 500 de metri pătraţi, este mistuit de foc. Jandarmii au izolat zona.

UPDATE   Incendiul a izbucnit în jurul orei 18,00, din cauze încă necunoscute, la un fost depozit de cereale din apropierea Gării Dr. Tr. Severin.

Întrucât cărbunii încinși au sărit până dincolo de gară, zona a fost securizată, astfel că nicio persoană nu mai are acces pe peron. Nu mai puțin de10 de autospeciale de lucru cu apă și spumă intervin în acest moment, la fața locului. 

Pentru a evita pericolul unei explozii, cisternele cu combustibil de pe calea ferată au fost îndepărtate. De asemenea, circulația feroviară este blocată, având în vedere că pompierii nu au lichidat încă incendiul.

Incendiu puternic într-o hală dezafectată din Gara Severin

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA IMAGINI DE LA FAȚA LOCULUI

Pentru stingerea incendiului, pompierii intervin în acest moment cu patru autospeciale. Misiunea lor este una dificilă, întrucât cărbunii încinşi au ajuns şi pe eurogară şi există pericolul ca flăcările să cuprindă acoperişul acesteia, care este din policarbonat.

Vom reveni cu amănunte şi cu imagini de la locul incendiului.

Citeşte şi "VIDEO Se caută vinovaţii în cazul incendiului izbucnit, aseară, în Gara Severin. Focul încă mocneşte"

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite