Un atv şi un moped furate, indisponibilizate de poliţiştii de frontieră din Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atv-ul figura ca fiind furat din Franţa
Atv-ul figura ca fiind furat din Franţa

Poliţiştii de frontieră severineni l-au oprit în trafic, la intrarea în municipiul Drobeta Turnu Severin pe conducătorul unui autovehicul- tot- teren (ATV) despre care aveau date  că este semnalat ca fiind furat din Franţa.

La controlul documentelor ATV-ului, conducătorul acestuia, L. Florin în vârstă de 18 ani, cu domiciliul în  municipiul Turnu Severin  nu a putut  prezenta poliţiştilor de frontieră nici un document  care să ateste că este proprietar al ATV-ului.

Oamenii legii  au stabilit că ATV-ul  este fabricat în anul 2010 şi este  semnalat  ca fiind furat din data de 20.01.2010   de pe teritoriul Franţei.

Câteva ore mai târziu, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I,  conducând un moped, un craiovean. Având suspiciuni că  G. Ana nu deţine în mod legal mopedul, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în Sistemul Informatic Schengen.

În urma verificărilor efectuate s-a constat că acesta figurează furat din data de 01.09.2011.

„În  cele două cauze s-au întocmit lucrări penale în care, împotriva lui L. Florin şi G. Ana, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire la  furt.

Cele două autovehicule în valoare de aproximativ 3000 de euro au fost indisponibilizate, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiate proprietarilor de drept”, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt la IJPF Mehedinţi

                                               
         


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite