Au mai rămas câteva camere disponibile în pensiunile din Clisură pentru petrecerea Revelionului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a nu duce lipsă de clienţi, proprietarii pensiunilor au decis ca preţurile să rămână la nivelul celor de anul trecut. Tariful practicat variază între 599 şi 660 de lei/ persoană,în funcţie de numărul nopţilor petrecute în zonă.

Rezervările au început la sfârşitul lunii noiembrie. Dacă în pensiunile mici, locurile au fost deja ocupate, în celelalte încă mai sunt camere disponibile.

Tarifele au rămas la nivelul celor de anul trecut: între 599 şi 660 lei/ persoană pentru trei sau patru nopţi de cazare, cu demipensiune sau pensiune completă, dar şi cu mesele festive de Revelion şi Sf. Vasile. “Rezervările sunt făcute, la noi, pentru circa 80 la sută. Mai avem doar  cinci camere libere”, ne-a spus Doru Oniga, prorietarul  uneia dintre pensiunile din zonă. 

Sărbătorile de iarnă au, în Clisură, importanţa pe care o au în toată ţara, dar cu specific local. Oaspeţii sunt primiţi cu preparate tradiţionale, stropite cu vin roşu şi ţuicã de casă, însă nu vor lipsi de pe masă pomana porcului, peştele, sărmăluţele sau friptura de porc şi curcan.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite