Peste 50 de persoane dispărute şi urmărite, găsite de poliţiştii judiciarişti din Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
30 de persoane erau urmărite naţional. Foto: IPJ Mh
30 de persoane erau urmărite naţional. Foto: IPJ Mh

Poliţiştii mehedinţeni de la Investigaţii Criminale au depistat, î primele nouă luni ale acestui an, 22 de persoane dispărute, din care 11 minori, dar şi 30 de persoane urmărite pentru comiterea de infracţiuni.

În perioada ianuarie- septembrie a.c., poliţiştii judiciarişti au depistat, în urma activităţilor investigative şi de căutare, desfăşurate sub coordonarea comenzii IPJ Mehedinţi, 22 de persoane dispărute (din care 11 de minori) şi 30 de urmăriţi naţional pentru sustragere de la măsura arestării preventive ori a executării pedepsei închisorii (28 aveau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea și două mandate europene de arestare). 

De asemenea, datorită colaborării cu autorităţile altor state, prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Biroul Naţional Interpol şi Biroul SIRENE, s-a reuşit localizarea şi arestarea pe teritoriul altor state a 10 persoane urmărite de autorităţile române. 

Minorii depistaţi au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite