Astăzi a început „vânătoarea” comercianţilor ilegali de brazi. Poliţiştii locali, comisarii Gărzii de Mediu şi inspectorii silvici verifică dacă vânzătorii sunt autorizaţi pentru comerţul stradal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comercializarea  brazilor pe domeniul public, din Drobeta Turnu Severin, fără acordul primăriei se sancţionează cu amendă de la 500 la 1000 de lei

Sărbătorile de iarnă aduc în muncipiu şi comercianţii de sezon. Persoanele care vând pomi de Crăciun şi-au făcut apariţia în zona centrală a oraşului, la intersecţia bulevardului Tudor Vladimirescu  cu strada Smârdan.

Camioanele pline cu răşinoase îşi aşteaptă clienţii. Primii interesaţi de oferta comercianţilor au fost poliţiştii locali şi reprezentanţii Gărzii de Mediu care au început, astăzi, verificările.

„Poliţiştii locali verifică dacă persoanele care comercializează brazi pe domeniul public din Drobeta Turnu Severin au obţinut de la primărie autorizaţie în acest sens”, a declarat Luria Mărţuică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

 Persoanele care nu au acordul primăriei pentru această activitate riscă amenzi cuprinse între  500 şi 1000 de lei, iar  dacă  nu pot dovedi provenienţa brazilor pot rămâne fără marfă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite