A fost lovit cu securea în cap pentru că dorea să aplaneze un conflict. Un jandarm mehedinţean a ajuns, în stare gravă, la spital pentru că a încercat să-şi scape rudele de furia unui vecin violent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmul a fost atacat cu securea, aseară, de vecinul furios
Jandarmul a fost atacat cu securea, aseară, de vecinul furios

 Incidentul s-a petrecut la Baia de Aramă, din judeţul Mehedinţi, jandarmul venise la rude ca să le ajute să descarce o remorcă cu lemne pentru foc

UPDATE ORA 9.50

Dorel Crăciunescu, de 32 de ani, din Baia de Aramă este jandarmul care a fost  atacat cu securea. Se afla în timpul liber şi venise să-şi ajute rudele când a  avut loc incidentul.

 "Este de şase ani în sistem, este un militar bun, pe linie profesională  nu a făcut niciodată probleme", a declarat  Gabriel Volintiru, purtător de cuvânt la  IJJ Mehedinţi.

Bărbatul a fost ajuns, în stare gravă, la spital după ce a fost lovit cu securea în cap. El a încercat a încercat să aplaneze un conflict între rudele sale şi un vecin violent.

Jandarmul a venit la mătuşa şi unchiul său să-I ajute să descarce o remorcă cu lemne când a fost atacat. Vecinul furios a intrat pe poarta rudelor sale şi a trecut la ameninţări, jandarmul  a sărit să-şi apere familia şi a primit mai multe lovituri.

De acelaşi tratament au avut parte şi mătuşa şi unchiul său, toate persoanele au ajuns la spital Spitaul de Urgenţă Drobeta Turnu-Severin, cu mai multe tăieturi.

„Starea bărbatului este bună, a fost transferat de la Terapie Intensivă la secţia de chirugie, el internare s-a prezentat cu un traumatism craniocerebral acut deschis.

Rudele care l-au însoţit sunt internate la secţia de ortopedie, bărbatul are o luxaţie la mâna stângă, iar femeia are plagă şi traumatism la coloana cervicală”, a declarat Elena Bololoi, director de îngrijiri medicale la spitalul judeţean. Agresorul a fugit imediat după ce i-a tăiat pe cei trei, dar a fost prins în scurt timp

„ Persoana  este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor ” , a declarat Lavinia Pescaru, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite