A fost amendată pentru că a sesizat un viol închipuit. O mehedinţeancă a primit 1500 de lei amendă pentru că a pus poliţiştii pe drumuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au aflat la faţa locului că totul a fost doar o minciună
Poliţiştii au aflat la faţa locului că totul a fost doar o minciună

 Apelul femeii a pus pe jar oamenii legii care au constatat la faţa locului că de fapt totul a fost doar o minciună şi că bărbaţii nici nu au călcat pragul casei

Aseară o tânără de 27 de ani, din comuna Devesel, a reclamat la poliţie faptul că doi bărbaţi din comuna Vlădaia au intrat peste ea în casă şi au încercat să o violeze.

La orele 21.43, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Vînju Mare au fost anunţaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către D.Mariana, de 27 ani, din comuna Devesel, judeţul Mehedinţi, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuinţa sa din comuna Vlădaia, au pătruns în interior  C. Cristian, de 29 ani şi C. Mircea, de 32 ani, ambii din localitatea Vlădaia, care au încercat să întreţină cu aceasta relaţii sexuale”, a declarat Lavinia Pescaru, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat, în urma verificărilor, că violul nu a avut loc şi pentru acest lucru femeia  a fost amendată cu 1500 de lei.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite