GALERIE FOTO Au alunecat lin în noul an. Severinenii au intrat în 2012, pe patine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă unii au mâncat peşte ca să alunce lin în noul an, alţii au apelat la pantine pentru acest lucru. Zeci de severineni, au profitat de faptul că, aseară, patinatul pe gheaţă a fost gratuit şi s-au aventurat pe patinoar

Anul 2012 i-a găsit pe mulţi petrecăreţi din Severin, pe patine. Cei mai mulţi s-au bucurat de distracţie la patinoar înainte, dar şi după miezul nopţii.

Patinoarul a fost deschis până târziu,  iar surpriza a fost că toţi cei care au dorit să se dea cu patinele nu au mai plătit niciun leu, distracţia pe gheaţă, în ultima zi a anului 2011 a fost  gratuită.

Singura zăpadă de care s-au bucurat severinenii, a fost cea de la patinoar. Atmosfera de sărbătoare şi gratuitatea  i-a determinat pe unii să încerce pentru prima dată să încalţe patinele.

Patinatul s-a dovedit a fi destul de dificil pentru unii. Cei care vor să facă mişcare sunt aşteptaţi şi astăzi,  la patinoar. Acesta va fi deschis de la ora 10.00.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Patinoarul va fi deschis până la 22.00, iar pe doi ianuarie, programul începe la 10.00 şi se termină la 22.00. Preţurile sunt neschimbate de patru ani de zile, 6 lei copiii şi 10 lei adulţii ” , a declarat Felix Nuhaiu, administratorul pationarului.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite