Un afacerist severinean şi-a pus capăt zilelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rudele nu îşi pot motiva gestul bărbatului
Rudele nu îşi pot motiva gestul bărbatului

 Fără motive, bărbatul de 44 de ani, a ales să-şi ia viaţa şi s-a spânzurat cu un cablu electric de grinda casei Poliţiştii cercetează decesul pentru a stabili cauzele care au determinat acest gest

Cristian Guină, un cunoscut om de afaceri din Drobeta Turnu Severin şi-a pus capăt zilelor în această după –amiază. Bărbatul, de 44 de ani, s-a retras la casa, aflată în construcţie  în zona Crihala pe bulevardul Splai Mihai Viteazu, şi şi-a pus planul în aplicare.

El s-a spânzurat de o grindă cu un cablu electric. Un angajat, care avea grijă de locuinţă, a descoperit trupul patronului, el a alertat poliţia şi familia afaceristului.

„În momentul de faţă, se efectueză cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la decesul acestuia, corpul neînsufleţit a fost transportat la Medicina Legală.

Nu am găsit niciun fel de bilet care să motiveze gestul, au fost găsite nişte medicamente. Urmează să facem nişte verificări să vedem ce medicamente erau”,  a spus agentul şef Ion Hălălău de la  Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Mehedinţi.

Potrivit informaţiilor furnizate de poliţiştii sosiţi la faţa locului, Cristian Guină nu avea motive să-şi pună capăt zile. El avea o familie frumoasă, a lăsat în urma sa o soţie şi o fiică  copleşite de durere.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite