99 de abateri constatate de polițiștii rutieri, în acest sfârșit de săptămână, în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Șoferii au încălcat, din nou,  regulile de circulație. Au fost constatate 336 de abateri la regimul circulaţiei în valoare de 64527 lei

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au fost aplicate 336 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 64527 lei, au fost reţinute în vederea suspendării un număr de 23 permise de conducere si retrase 9 certificate de înmatriculate. Au fost controlate 352 autovehicule fiind legitimate 376 persoane.

Astfel, 99 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 61 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă,  24 conducători auto au fost sancţionaţi pentru diferite defecţiuni tehnice constatate și 26 sancțiuni au fost aplicate pentru lipsa documentelor.

Totodată oamenii legii au constatat la sfârșitul săptămânii trecute trei infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.





Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite