Zece elevi, în stagiul de practică la Jandarmeria Mehedinţi/ Nouă dintre ei au job-ul asigurat încă de pe-acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca în fiecare an, în această perioadă, porţile Jandarmeriei Mehedinţi s-au deschis pentru viitorii jandarmi, elevi ai şcolilor militare de subofiţeri jandarmi Drăgăşani şi Fălticeni.

În perioada 7 martie - 14 aprilie a.c., zece elevi se află, în stagiul de practică, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Mehedinţi.

După ce au fost întâmpinaţi de echipa managerială a instituţiei, elevilor li s-au prezentat aspecte legate de specificul unităţii, programul orar şi misiunile pe care le desfăşoară Jandarmeria Mehedinţi.

“S-au documentat cu privire la structura organizatorică a subunităţilor de pază şi protecţie instituţională, a modului de organizare şi desfăşurare a misiunilor, dar şi la competenţele în materie contravenţională a personalului care încadrează structurile de pază unde ei au fost repartizaţi”, ne-a precizat cpt. Claudia Mendea, purtătorul de cuvânt al IJJ Mehedinţi.

Nouă dintre ei au job-ul asigurat
Viitorii jandarmi vor fi sprijiniţi de cadre militare cu experienţă, activitatea lor fiind evaluată de tutori jandarmi care vor trimite, la finalul stagiului de practică, unităţilor de provenienţă, o evaluare asupra activităţii desfăşurate aici. 

“Nouă din cei zece elevi practicanţi au fost recrutaţi şi selecţionaţi, anul trecut, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, iar la absolvirea instituţiei de învăţământ sunt aşteptaţi să-şi desăvârşească pregătirea şi evoluţia în carieră în cadrul unităţii noastre”, a adăuat căpitanul Claudia Mendea.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite