Votcă şi whisky, confiscate în trafic de poliştiştii de frontieră din Orşova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marfa a fost confiscată
Marfa a fost confiscată

55 de sticle cu whisky şi votcă au fost confiscate, vineri, de poliţiştii de frontieră orşoveni într-o acţiune desfăşurată pe contrabandă, evaziune fiscale şi trafic cu produse accizabile. Alcoolul aparţinea unui bucureştean care nu avea documente de provenienţă a mărfii şi era destinat comercializării pe piaţa ilegală.

Şoferul unui autoturism Ford Escort, despre care oamenii legii aveau informaţii că se ocupă cu traficul cu produse accizabile, a fost oprit vineri, în trafic, la un un filtru organizat la intrarea în municipiul Orşova, de către poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova.

La controlul maşinii aparţinând lui I. Dan (38 ani) din Bucureşti, poliţiştii de frontieră orşoveni au depistat 55 de sticle whisky şi votcă, pentru care acesta nu avea acte de provenienţă.

Bărbatul le-a declarat oamenilor legii că a cumpărat alcoolul din Timişoara, cu 600 euro, pentru a-l comercializa apoi în Bucureşti.

Bucureşteanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei, iar întreaga cantitate de alcool, în valoare de 3000 de lei, a fost indisponibilizată în vederea confiscării.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite