Violenţă extremă pe stradă la Drobeta Turnu Severin! Un tânăr de 21 de ani a fost înjunghiat ziua în amiaza mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 poliţiştii au cercetat locul une s-a petrecut incidentul
poliţiştii au cercetat locul une s-a petrecut incidentul

 Se pare că totul a degenerat de la o ceartă pentru fete

 Tânărul de 21 de ani a fost înjunghiat  în plină stradă, sub ochii trecătoriilor, în această după –amiază.

Băiatul a căzut victimă altor patru tineri în urma unui conflict spontan. Incidentul s-a întâmplat pe strada Horia, aproape de staţia de taxi de lângă liceul Decebal.

“S-au înjunghiat nişte copiii, asta am auzit, noi am venit la  zece minute după ce s-a întâmplat, e teribil că se întâmplă aşa ceva în stradă, ziua în amiaza mare ”, a declarat unul din taximetrişti.

Tânăru,  înjunghiat în spate a fost preluat de ambulanţă şi a ajuns la spital pentu îngrijiri medicale.

“Pacientul a fost adus, în stare echilibrată, stabil hemodinamic, are o plagă înjunghiată în hemitorace drept posterior, deocamdată  nu pune probleme să-I pună în pericol viaţa ,dar trebuie investigat şi urmărit”, a declarat Elena Bololoi, director Îngrijiri Medicale la Spitalul Judeţean.

Poliţia a întocmit un cerc de suspecţi. Persoanele suspecte, în număr de patru , au fost conduse la sediul poliţiei şi în prezent se fac cercetări pentru stabilirea participaţiei fiecăruia la acest incident.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi pentru a dispune măsurile legale ”, a declarat  Paul Medinceanu, şeful Servicului  de Investigaţii Criminale Mehedinţi

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite