VIDEO Semnal de alarmă: Au apărut două fisuri în podul de la Porţile de Fier I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Sucursalei Hidrocentrale Porţile de Fier (SHEN) trage un semnal de alarmă şi anunţă fisuri în podul de la Porţile de Fier I.

Apariţia celor două fisuri pe două dintre grinzile de la intrare pe pod de la Portile de Fier I a fost anunţată, astăzi, de către directorul SHEN Portile de Fier, în cadrul Colegiului Prefectural din aceasta luna.

Teodor Pavelescu a atras atenţia autorităţilor că nu este de glumit cu această problemă, având în vedere că podul de peste dunăre nu mai este expertizat în momentul de faţă.

Directorul Teodor Pavelescu susţine că situaţia se poate agrava, în condiţiile în care pe timp de noapte, calea de acces este suprasolicitată de tirurile încărcate care aşteaptă să fie vămuite.

“Am mai indicat problema asta la Drumuri, nu s-a făcut nimic şi aş dori să nu avem vreo surpriză, pentru că în momentul de faţă podul stă de multe ori încărcat, noaptea, cu tiruri, care nu trec pe acolo prin vamă, rămân acolo încarcate, este suprasolicitat”, a precizat directorul SHEN Porţile de Fier. 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite