VIDEO/Turnu Severin: O femeie de 62 de ani, prinsă de polițiști cu 300 de litri de alcool netimbrat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Întreaga cantitate de alcool a fost confiscată
Întreaga cantitate de alcool a fost confiscată

Femeia încerca să vândă 165 de litri de alcool sârbesc unor persoane din județul Hunedoara, contra sumei de 1000 de lei.

Polițiștii de la IPJ Mehedinți au surpins o femeie în vârstă de 62 de ani în timp ce încerca să vândă unor persoane din Petroșani o cantitate uriașă de alcool.

Ioana F din Drobeta Turnu Severin se pregătea să primească suma de 1000 de lei, în schimbul a  165 de litri de alcool de proveniență Serbia.

La un control amănunțit efectuat de polițiștii din cadrul grupului de prevenire și combatere a activităților ilicite cu produse accizabile, în mașina femeii au fost găsiți încă 135 de litri de alcool fără banderolă de marcaj.

Întreaga cantitate a fost confiscată, iar față de persoana în cauză, polițiștii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de colectare, deținere și desfacere a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă și deţinere în afara antrepozitului fiscal de mărfuri accizabile nemarcate sau marcate necorespunzător peste limita prevăzută de lege.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite