Turnu Severin: „Mascații” și polițiștii de la Arme au descins în două locuințe din Ilovăț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au descoperit, printre altele, 20 de kilograme de alice și mai multe dispozitive de confecționat cartușe.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Mehedinţi, sprijiniţi de luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă, în baza a doua autorizaţii emise de Judecătoria Drobeta Turnu Severin, au efectuat doua percheziţii domiciliare în localitatea mehedințeană Ilovăț.

În locuința lui V.Gheorghe, în vârstă de 63 de ani, au fost găsite 90 de capse de inițiere, mai multe cartușe de vânătoare, 20 de kilograme de alice, dar și dispozitive pentru confecționarea artizanală a cartușelor.

„Întreaga cantitate de muniție a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar față de persoana în cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, faptă prevazută si pedepsită de art. 279 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Mehedinți.

În cea de-a doua locuință percheziționată, polițiștii au găsit o factură ce atestă faptul că proprietarul locuinței, V.Sorin, a achiziționat o armă neletală din Spania. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a vândut arma unei persoane necunoscute.

Față de persoana în cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținere fără drept de armă neletală din categoria celor supuse autorizării și contrabandă calificată.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite