VIDEO/ 240 de poliţişti angrenaţi într-o razie de amploare în Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au identificat trei persoane care aveau emise pe numele lor, mandate de executare a pedepsei închisorii. De asemenea, ei au constatat 7 infracţiuni şi au aplicate amenzi în valoare de 18.881 lei.

Într-o acţiune desfăşurată, joi, pe raza judeţului Mehedinţi, au fost verificate 42 de societăţi comerciale, au fost controlate 331 de autovehicule în trafic şi au fost legitimate 615 persoane. 

Au fost retrase cinci certificate de înmatriculare şi au fost aplicate 84 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 18.880 lei.

De asemenea, au fost constatate 7 infracţiuni şi depistate trei persoane ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.


În aceeaşi acţiune, poliţiştii au efectuat şase percheziţii domiciliare pe raza oraşului Vînju Mare, în urma cărora au ridicat, în vederea confiscării, de la domiciliile a două personae, două cazane de fabricat ţuică, dar şi bunuri provenite din săvârşirea unor infracţiuni.

În această acţiune au fost angrenaţi 240 de poliţişti de la Investigaţii Criminale, Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Investigarea Fraudelor, Ordine Publică şi Rutieră, dar şi colegii lor din teritoriu, de la posturile de poliţie din Orșova, Strehaia și Vînju Mare, sprijiniţi de luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite