Turnu Severin: Suporterii Universităţii Craiova, în conflict cu Mititelu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnu Severin: Suporterii Universităţii Craiova, în conflict cu Mititelu
Turnu Severin: Suporterii Universităţii Craiova, în conflict cu Mititelu

Patronul Ştiinţei a anunţat aseară că va îngheţa vânzarea de bilete şi abonamente. Mititelu a răspuns astfel suporterilor care l-au înjurat pe toată durata partidei cu Rapid.

Vezi cele mai spectaculoase imagini din derbiul Universitatea - Rapid
Vezi comentariul LIVETEXT al meciului „U“ Craiova - Rapid, scor 3-4

Află şi
Pe cine a reţinut Poliţia înaintea derbiului din Bănie
Cea i-au răspuns suporterii lui Mititelu
Cum a explicat antrenorul Mogoşanu eşecul Ştiinţei


Înfrângerea din faţa giuleştenilor a tulburat din nou apele în Bănie. Spiritele erau încinse de dinainte de meci, când ultraşilor nu li s-a permis să intre cu bannerele în stadion. În semn de protest, aceştia au boicotat partida, pe care au urmărit-o din spatele sectoarelor unde stăteau de obicei, şi nu l-au iertat pe Mititelu.

Rezultatul, 4-3 pentru Rapid, a inflamat şi mai mult spiritele. Deranjat de faptul că, în loc să încurajeze echipa, galeria l-a înjurat, finanţatorul alb-albaştrilor a luat o decizie drastică: va sista vânzarea de bilete şi abonamente. „Este ruşinos ca o aşa-zisă galerie să mă înjure încă din minutul unu. Pentru ce? Pentru că am investit 20 de milioane de euro în echipă, pentru că nu am vândut niciun jucător?! Că n-am luat campionatul, Europa League?! Nu am avut şansă, e vina mea? Voi îngheţa vânzarea biletelor şi a abonamentelor, vă dau cuvântul meu! Să stea acasă, iar la stadion să vină doar cei care ţin cu adevărat cu această echipă“, a tunat aseară Mititelu.

Soluţia lui Mititelu: încă o revoluţie

Patronul Ştiinţei le-a oferit şi o soluţie celor care îl contestă: „Să facă o revoluţie pentru ca toţi patronii şi preşedinţii de cluburi să fie arestaţi şi apoi să vină să conducă ei!“ „Dacă ar fi cumpărat 10.000 de abonamente aş fi intrat în dialog cu ei. Dar s-au vândut doar 500, asta nu acoperă nici măturatul la stadion! De-acum vor intra pe stadion doar cei 500-700 de abonaţi!“, a adăugat Mititelu.

image


Acesta a mai precizat că jucătorii sunt afectaţi de reacţia suporterilor, iar unii nici nu au mai vrut să intre pe teren: „Din cauza lor, 4-5 jucători nici n-au mai vrut să intre în repriza a doua cu Rapid. Florin Costea chiar mi-a zis că nu se poate juca într-o asemenea atmosferă. În loc să ne încurajeze, ei ne dau în cap“.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite