Turnu Severin: Piţurcă a fost dezamăgit de jocul Universităţii Craiova (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnu Severin: Piţurcă a fost dezamăgit de jocul Universităţii Craiova (GALERIE FOTO)
Turnu Severin: Piţurcă a fost dezamăgit de jocul Universităţii Craiova (GALERIE FOTO)

Sub ochii lui Victor Piţurcă, alb-albaştrii au fost învinşi cu 2-0 la Braşov, fostul selecţioner declarându-se dezamăgit de rezultat. VEZI GALERIE FOTO DE LA MECI

Universitatea nu şi-a creat aseară nici măcar o ocazie de gol şi a fost îngenuncheată după două greşeli de marcaj. Diogo, în prima parte, şi Zaharia, în repriza secundă, au profitat de lejeritatea de care a dat dovadă defensiva olteană şi au adus Braşovului o victorie meritată, după cum au recunoscut şi oficialii Ştiinţei.

Sunt trist, este o victorie meritată a Braşovului. Au avut mai multe ocazii ca noi, au înscris de două ori. Am controlat foarte puţin mingea şi am pierdut. Tot timpul victoriile sunt ale altora, iar înfrângerile sunt mereu ale mele“, a spus la finalul partidei antrenorul craiovenilor, Daniel Mogoşanu, care susţine că nu simte o presiune în plus cu Victor Piţurcă în tribună.

„Un antrenor care vrea performanţă se bagă la greu, nu la bine“

Fostul selecţioner a urmărit meciul de la Braşov alături de Mititelu, finanţatorul oltenilor precizând la final că Piţurcă a fost dezamăgit de joc şi rezultat. „Piţurcă a fost dezamăgit. Dar eu cred că un antrenor care vrea să facă performanţă se bagă la greu, nu la bine. Nu cred că a contat rezultatul acestui meci. Era posibil orice. Am întâlnit însă o echipă foarte bună, mai ales pe teren propriu, cu jucători maturi“, a precizat Adrian Mititelu, care va purta astăzi o rundă decisivă de negocieri cu Victor Piţurcă.
 
Accidentarea lui Găman, jucător care a părăsit terenul în minutul 28, s-a cunoscut, braşovenii găsind destule spaţii în defensiva olteană. Mititelu a recunoscut că adversarul a fost mai bun: „ Am început foarte slab meciul, am avut o nesincronizare în apărare. Parcă nu am avut nici vlagă. Au fost mai buni ca noi. Am jucat slab. Asta este!

„Trebuie să avem încredere în echipă“

Finanţatorul Universităţii crede însă că echipa îşi va reveni. „Trebuie să avem încredere în echipă şi să fim alături de ea. Chiar dacă am început prost, eu încă sunt încrezător că echipa, după un meci foarte bun făcut în deplasare, va reuşi să-şi intre în mână. Dacă suporterii nu sunt alături de ea şi nu-i arată dragostea acum, când suntem la greu, nu am făcut nimic. Echipa are nevoie de sprijin din partea celor care susţin că o iubesc“, a adăugat Mititelu.

image



Eu zic că nu trebuie să ne supărăm prea tare pentru că ne-a bătut o echipă foarte bună, care a prins o zi bună şi care în repriza a doua a ştiut să stea la cutie. Eu sunt foarte relaxat pentru că echipa, în repriza a doua, a arătat că are un potenţial şi că acum a fost un accident. Cred că la sfârşitul turului mulţi vor avea o altă impresie despre echipa noastră. Eu zic că avem o echipă foarte bună şi frumoasă“, a încheiat Adrian Mititelu.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite