Un tată îşi caută fiul dispărut de 5 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu cinci ani bărbatul a plecat din comuna natală pentru a-şi găsi un loc de muncă în Drobeta Turnu Severin, iar de atunci este de negăsit  

Gheorghe Nanora, din satul Balta Verde, comuna Gogoşu a dispărut în urmă cu cinci ani.

În 2006 acesta a plecat din comuna natală pentru a-şi găsi un loc de  muncă în Drobeta Turnu Severin.

Din nefericire bărbatul nu s-a mai întors acasă, lăsându-l pe tatăl său Emil, om ajuns la 74 de ani, să-l caute neîncetat.

„Când a plecat de acasă, mi-a spus că pleacă la Severin să-şi caute de lucru pe la tâmplării, şi nu s-a mai întors, iar eu când am văzut treaba asta, că nu mai vine, am întrebat în stânga şi-n dreapta pe toată lumea, nimeni nu ştia nimic de copilul meu. L-am căutat şi la Severin, dar nu l-am gasit. Anul trecut l-am dat la ziar şi am făcut şi o sesizare la poliţie, însă nici ei nu au putut afla ceva. Vreau să ştiu şi eu de el, dacă este mort, ori este viu”, ne-a spus tatăl lui Gheorghe.

Emil, tatăl bărbatului dispărut,  îşi doreşte cu atât mai mult să-şi găsească fiul dispărut întrucât nu mai poate lucra pământul pe care îl are şi se teme de amenzile pe care le-ar putea încasa în acest sens.

„ Am auzit că pentru pământul nelucrat se plăteşte o amendă de 400 de lei la hectar, şi eu vreau să-l găsesc pe el ca să pot să vând pământul, că fără el nu pot să-l dau. Eu am 74 de ani, sunt bătrân şi nu mai pot să muncesc” ne-a spus Emil Nanora.

În comuna natală a bărbatului se zvoneşte că acesta ar fi plecat la muncă în Spania.

Poliţiştii nu au reuşit până în momentul de faţă să dea de urma acestuia, iar cercetările continuă în acest caz.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite