Un nou proiect pentru Turnu Severin: 14 parcări, 15 locuri de joacă şi 5 parcuri noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Severin a alocat, în acest an, 3 milioane de lei pentru realizarea a 14 parcări, 15 locuri de joacă şi cinci parcuri noi.

Banii provin din bugetul local, iar licitaţia a fost deja făcută. Lucrările vor începe de îndată ce firmele care au câştigat licitaţia îşi fac organizarea de şantier.

Edilii susţin că lucrările vor începe în cel mult o săptămână. Cele mai multe solicitări pentru locurile de parcare au fost în zonele ANL, Şantierul Naval şi Iuliu Maniu.

“În acest proiect, avem 14 parcări prinse. Cu finalizarea lor, nu cred că mai avem probleme cu parcările. Cine ştie, poate a mai scăpat vreo zonă pe undeva, dar dacă ne-a scăpat, găsim noi nişte bani şi o facem şi pe-aia”, ne-a spus primarul Constantin Gherghe.

Cea mai mare asociaţie din Severin, care are 600 de proprietari, situată în zona Pieţei Sârbilor, va beneficia, din primăvară, de o parcare amenajată corespunzător, dar şi de un nou parc.

Dacă banii nu vor fi suficienţi, autorităţile locale sunt dispuse, să suplimenteze fondurile, anul viitor, cu încă 3 milioane de lei.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite