UPDATE/ Turnu Severin: Au încercat să mituiască un polițist cu 150 de euro, o sticlă de whisky și un pachet de cafea, ca să-și scape fiul de dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia unui tânăr de 19 ani, prins la volan fără permis, a încercat să  mituiască  poliţiştii  însă aceştia nu a căzut pradă tentaţiei.

Ieri  ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi şi cu sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (D.G.I.P.I.), au prins în flagrant trei persoane, respectiv tată, mamă şi fiu care au încercat să ofere bani şi bunuri unui poliţist pentru ca acesta să nu-i întocmească dosar penal fiului pentru conducere fără permis.

Situaţia a fost adusă la cunoştinţa ofiţerilor Direcţiei Generale Anticorupţie – serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi de către un agent din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

În timp ce acesta îşi desfăşura activitatea de serviciu împreună cu alţi colegi, au depistat în trafic, pe raza localităţii Balta Verde, judeţul Mehedinţi, un tânăr de 19 ani conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere. Lucrătorii poliţiei de frontieră l-au condus pe tânăr la sediul Postului de Poliţie Gogoşu, în vederea cercetărilor.


Aici, părinţii celui în cauză au încercat să ofere, atât lucrătorilor poliţiei de frontieră, cât şi lucrătorilor Postului de Poliţie Gogoşu mită. Este vorba despre  suma de 150 de euro, o sticlă de whisky şi un pachet de cafea.

Aceştia doreau  în schimb ca poliţiştii să nu-i întocmească tânărului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism,  pe drum public, fără a poseda permis de conducere.


Ca urmare a flagrantului, celor trei le-au fost întocmite dosare penale, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, procurorul de caz dispunând cercetarea acestora în stare de libertate.
“ În acest caz se efectuează cercetări şi urmează ca acesta să fie soluţionat” ne-a declarat Ecaterina Şuicu procuror

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite