UPDATE/ FOTO Turnu Severin: Şoferul unui BMW a lovit în plin trei persoane aflate pe marginea drumului, apoi a intrat cu maşina în şanţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe DN 67
Accidentul a avut loc pe DN 67

Victimele au şanse mici de suprevieţuire, una din ele fiind transportată de urgenţă la Craiova. Tânărul în vârstă de 24 de ani susţine că un alt şofer i-a tăiat calea, astfel încât a trebuit să intre pe contrasens.

Azi-dimineaţă în jurul orei 7.00 a avut loc un accident soldat cu rănirea gravă a trei persoane. Accidentul s-a petrecut pe DN 67, localitatea Halânga, km 5+ 500, când şoferul unui autoturism marca BMW a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a acroşat trei persoane aflate pe marginea carosabilului, apoi a intrat cu maşina în şanţ.

Şoferul susţine că un alt conducător auto a trecut pe banda acestuia fără să semnalizeze în prealabil, astfel a trebuit să intre pe contrasens.



La faţă locului, între cei doi s-au încins spiritele, acuzându-se reciproc.

 „Să spună el dacă eu i-am tăiat calea, eu mergeam uşor nu aveam nici 40 km la oră. Veneam de la Motru, mă duceam la Severin să îl duc pe moşu la spital”, a spus şoferul învinuit de tânăr că i-ar fi tăiat calea.

Una din victime a fost dusă la Craiova

Pe de altă parte, Călin Nicolae, tânărul în vârstă de 24 de ani ce se afla la volanul Bmw-ului îl contrazice.

„Făceam eu stânga de nebun, aşa, trebuia să semnalizezi, ai trecut pe banda mea şi nu ai semnalizat”, a exclamat Călin.

Nici unul din şoferi nu consumase băuturi alcoolice.

1



Cei trei accidentaţi, cu vârste cuprinse între 40-45 de ani, erau angajaţi ai Romag Prod şi tocmai ieşiseră din tura de noapte. Nu au mai apucat să ajungă acasă, ci, în urma impactului au fost transportaţi  la Spitalul Judeţean.

În prezent, victimele se află în stare foarte gravă, una din femei fiind transportată de urgenţă la Craiova.

„Persoanele se află în stare foarte gravă, una din ele a fost deja trimisă la Craiova. Cea de-a doua femeie se află la Terapie Intensivă, cu picioarele zdrobite, iar bărbatul se află de asemnenea în stare critică. Şansele de a supravieţui nu sunt foarte mari, noi facem tot ceea ce ne stă în putinţă”, a declarat doctorul Marcela Pătraşcu.

3



„ În prezent se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs accidentul”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon.


2
Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite