UPDATE//Turnu Severin: Restricţie pe DE70, din cauza unei fisuri a podului de la Ciochiuţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţie reluată pe podul de la Ciochiuţa, după ce şoferii au fost nevoiţi azi-noapte să aştepte ore în şir pentru ca podul fisurat să fie remediat

Coloană interminabilă de şoferi, nervi în trafic şi aşteptări îndelungate.

Aceasta a fost atmosfera prin care au trecut sute de şoferi azi-noapte din cauza podului metalic fisurat de pe Drumul European 70, de la Ciochiuţa, aflat la intrarea în Strehaia.

În jurul orelor 23.00, autorităţile au luat măsura ca traficul să fie restricţionat, circulându-se doar din 20 în 20 de minute pentru ca drumarii să refacă podul fisurat.

Astfel, drumarii au sudat fisurile până la ora 4.00, azi-dimineaţă, cu pauze de 20 de minute, când autovehiculele puteau avea acces de trecere.

Coloana interminabilă a depăşit un kilometru din ambele sensuri de mers. Începând de la ora 4.00, circulaţia se desfăşoară normal pe podul Ciochiuţa, lucrătorii reuşind să termine în timp util lucrarea.

Potrivit autorităţilor, acest incident a avut loc deoarece, podul era decât o soluţie provizorie ce ar fi trebuit să funcţioneze decât câteva luni, dar a rămas în funcţiune din cauza lucrărilor întrerupte la pasarela de la Ciochiuţa, care au început în urmă cu 19 ani dar se preconizează că se vor finaliza anul acesta.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite