UPDATE/ Vecina tânărului decedat azi-noapte, în urma impactului cu o dubă a poliției: „Era un copil foarte liniștit, nu a provocat niciodată un scandal ”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La locul incidentului încă se pot observa urme de sânge
La locul incidentului încă se pot observa urme de sânge

Adrian era un copil liniștit, cu o situație școlară bună. Astăzi, cunoștințele și prietenii au dus candele și flori la locul accidentului, unde se pot observa și acum bălțile de sânge rezultate în urma impactului cu mașina poliției.

UPDATE

Profesorii, elevii și prietenii se află și la ora actuală în stare de șoc. Cunoștințele băiatului s-au oprit în repetate rânduri la locul accidentului pentru a-i aprinde o candelă.

La fața locului se pot observa și acum bălțile de sânge rezultate în urma impactului.

urme sange

Directorul liceului unde învăța băiatul, Florica Kemensky, a declarat că „Era un copil foarte bun, avea puține absențe. Avea rezultate deosebite la limba engleză. Noi încă suntem în stare de șoc”.

Adrian locuia numai cu tatăl său, mama și sora acestuia fiind plecate la muncă în Italia. La auzul celor întâmplate, femeia a părăsit de urgență țara, încă de azi-dimineață.

În blocul unde locuia elevul, vecinii nu l-au putut caracteriza decât ca fiind un băiat liniștit.

Vecina de vis-à-vis de apartamentul unde locuia tânărul, care de altfel a fost ca o mamă pentru acesta, susține că „Era un copil foarte liniștit, nu a provocat niciodată un scandal. Eu l-am crescut, iar vecina de la etajul trei îl ducea la școală. Era ca și copilul meu”. Trupul neînsuflețit al acestuia va fi adus acasă mâine.



Băiatul petrecuse în club, cu ocazia balului bobocilor.

Adrian-Nicolae Avrămescu era elev în clasa a XI-a, an de completare, la Colegiul Național Theodor Costescu, din Drobeta Turnu Severin.

Azi-noapte a petrecut cu colegii de liceu într-un club din oraș, cu ocazia Balului Bobocilor. Potrivit unui coleg care a stat tot timpul cu el, băiatul plecase din club să își cumpere un hamburger, pentru că i se făcuse foame. Nu a mai apucat, însă, să ajungă la fast-food.

Urma să ajungă ospătar-chelner

Vestea morții băiatului i-a bulversat pe elevii și cadrele didactice de la liceul Economic.

„Suntem de-a dreptul bulversați. Am aflat în această dimineață de acest accident îngrozitor și sunt pur și simplu marcată. Băiatul urma să devină ospătar-chelner”, ne-a spus Florica Kemensky, directorul liceului unde învăța băiatul.

urme 2
Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite