UPDATE Șoferul TIR-ului răsturnat pe E70 susține că a fost mușcat de o albină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs în jurul orei 12,50 și a paralizat traficul timp de trei ore. Autotrenul se deplasa de la Drobeta Turnu Severin către București.

Cetățeanul sârb care se afla la volanul TIR-ului a pierdut controlul volanului, în dreptul localității Tâmna și s-a răsturnta în lateral, pe șosea.

15 baloți de celuloză s-au împrăștiat pe carosabil, iar traficul a fost blocat timp de circa trei ore.

Gabriel Lică, șeful poliției rutiere Mehedinți: „Nu a venit nimeni de la drumuri”

„În urmă cu 15-20 de minute se circulă normal pe acest sector de drum. A durat atât de mult pentru că de la CNADR nu a venit nici măcar un lucrător sau un utilaj care să ne ajute, deși i-am anunțat prin telefon”, ne-a spus șeful de la rutieră, comisar șef Gabriel Lică, aflat la fața locului.

L-a mușcat albina

În afara șoferului care a fost rănit, accidental nu a mai produs și alte victime. Poliţiştii de la Serviciul Poliţiei Rutiere Mehedinţi efectuează cercetări pentru a stabili cauza producerii accidentului.

Potrivit celor care investighează cazul, sârbul a adormit și pierdut controlul volanului. Între timp, a mai apărut o ipoteză.

„El a spus la spital că l-a mușcat o albină de gât. Vom verifica și această ipoteză, însă dacă nu se confirmă, cu siguranță a adormit la volan. Înainte de a se răsturna, autotrenul a lovit și doi stâlpi de pe marginea drumului”, mai spune comisarul șef Gabriel Lică.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite