Turnu Severin: Patru judoka, medaliaţi la turneul internaţional din Novi Sad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rezultatele sportivilor vin în urma a mii de ore de antrenamente
Rezultatele sportivilor vin în urma a mii de ore de antrenamente

Patru sportivi ai CSM “Drobeta” la Judo au fost medaliaţi la Turneul Internaţional de Judo, care a avut loc, sâmbătă şi duminică, la Novi Sad- Serbia.

În Serbia, la Novi Sad, în perioada 13-14 martie, a avut loc Turneul Internaţional de Judo care a adunat la start, într-o singură zi de concurs, 800 de sportivi de la 64 de cluburi din nouă ţări (Germania, Rusia, Macedonia, Ungaria, Slovenia, Muntenegru, Croaţia, Serbia şi România) pe 7 spaţii de luptă.

La această competiţie,  C.S.M. «Drobeta» a participat cu 18 judoka, patru dine i urcând pe podium. «A fost un prilej de verificare şi evaluare pentru cei mai experimentaşi «pici», dar şi o bună ocazie de debut pentru cei mai mici», ne-a precizat Lena Sterea, purtătoruld e cuvânt al clubului severinean. Rezultatele sunt următoarele: Locul II : Moţi Larisa (U 9- 25 kg), iar Locul III: Argint Diana (U 9- 22 kg), Borontiş Andreea (U 11- 34 kg) şi Răceanu Cătălin (U11- 46 kg).

Alţi opt sportivi s-au clasat pe locul V, fiind foarte aproape de medalie şi podium. Este vorba despre Ungureanu Gabriel (aflându-se la debutul carierei internaţionale, 22 kg la U 9), Rouă Damian (U 9- 25 kg, debut), Sterea Albert (U 9- 27 kg), Rouă Darius (U 11- 42 kg, debut), Ioviţa Roberta (U11- 25 kg), Vâlvoi Anda (U 13- 36 kg), Dănoiu Eugen (U 11- 31 kg, aflat într-un real progres) şi Argint Adrian (U 13- 30 kg).       

“Cred că cel mai frumos lucru întâmplat la această competiţie a fost legat de aspectul “socializare”. Toată delegaţia clubului nostru- 24 de persoane (sportivi, părinţi, arbitru, şofer)- a fost cazată la familiile copiilor sârbi care practică Judo la clubul organizator “Judo Klub KLISA” din Novi Sad. Concluzia finală e că judo-ul formează experienţa pe TATAMI, dar şi experienţa de viaţă», a mai spus antrenorul Lena Sterea. 


Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite