Motociclete şi mopede, reclamate ca fiind furate din Italia, depistate de poliţiştii din Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Mehedinţi au depistat, astăzi, cinci mopede şi două motociclete, care figurau ca fiind furate din Italia, dar şi 30 kg de mercur şi 64 kg de acid sulfuric.

Oamenii legii au organizat, astăzi, între orele 6,00 şi 12,00, o acţiune, pe raza comunelor ce aparţin Poliţiei Vânju Mare, pentru depistarea unor bunuri susceptibile a proveni din săvârşirea de infracţiuni.

Astfel, au fost puse în executare opt autorizaţii de percheziţii domiciliare, la locuinţele mai multor persoane, suspectate de deţinerea unor motociclete furate din Italia. 

La acţiune, au participat peste 60 de poliţişti de la Investigaţii Criminale, Investigarea Fraudelor, Serviciul Rutier, Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi fiind de luptătorii Serviciului de Intervenţie Rapidă.

Pe durata acţiunii, poliţiştii au depistat şapte infracţiuni, cinci reprezentând fapte de furt calificat şi tăinuire, o faptă de deţinere de substante toxice fără documente legale şi una de contrabandă şi deţinere în afara atrepozitului fiscal de mărfuri accizabile.

În urma acestor descinderi, poliţiştii au indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor, cinci mopede şi două motocilete, în valoare de 12.000 de euro, care figurau în bazele de date ca fiind sustrase de pe teritoriul Italiei, în perioada 2010-2011.

Au mai fost confiscate, de asemenea, 30 kg de mercur şi 64 kg de acid sulfuric, deţinute fără drept de o societate comercială din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite