Turnu Severin: 52 de sancţiuni aplicate, în trafic, în doar două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mult de jumătate din abaterile constatate au făcut referire la neportul centurii de siguranţă pe timpul deplasării, precum şi nerespectarea regimului legal de viteză.

Depăşirea vitezei, dar şi neportul centurii de siguranţă rămân principalele nereguli constatate în rândul şoferilor.

Într-o acţiune desfăşurată ieri, în Severin, între orele 12,00 şi 14,00, poliţiştii de la Rutieră, beneficiind de sprijinul colegilor de la Ordine Publică, au constatat nu mai puţin de 52 de abateri, cele mai multe fiind sancţionate pentru centură (24), dar şi pentru viteză (8).

Au mai fost constate defecţiuni tehnice (5), dar şi dotarea necorespunzătoare a autoturismului (4), fiind retrasă şi o pereche plăcuţe înmatriculare.
 
La această acţiune coordonată de către adjunctul şefului IPJ, comisarul şef Romulus Opriţa, au fost angrenaţi peste 20 de poliţişti, 8 echipaje auto şi au fost utilizate patru aparate video de supraveghere a traficului rutier.

Au fost controlate 184 autovehicule, legitimate 237 persoane, reţinute şi două certificate de înmatriculare şi două permise de conducere, iar valoarea totală a sancţiunilor a fost de 6.370 lei.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite