Turnu Severin: Vicele din Salcia, acuzat de purtare abuzivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contabilul primăriei Salcia susţine că vicele Adel Sava l-a bătut, pentru că nu i-ar fi pontat soţia în condică. Poliţiştii au demarat o anchetă şi confirmă spusele celui agresat. Viceprimarul riscă să se aleagă cu dosar penal pentru purtare abuzivă.

Viceprimarul din Salcia, Adel Sava, e acuzat de contabilul primăriei că l-a bătut măr. Bărbatul a ajuns la spital cu leziuni la faţă şi coaste, iar poliţiştii au demarat o anchetă şi confirmă spusele celui agresat. “Este vorba despre un politraumatism prin agresiune la Salcia, trebuie făcute investigaţii. L-am trimis la Spitalul Judeţean din Severin. Poate să fie şi ruptură de organ intern, nu pot să şţiu. Nu se poate şti decât după radiografii. Oricum, se vedea că era agresat”, ne-a spus Constantin Sârbu, medicul de gardă al Spitalului din Vânju Mare, cel care l-a primit pe contabil.

Viceprimarul riscă să se aleagă cu dosar penal pentru purtare abuzivă, mai ales că nu e la prima abatere. “Din primele verificări a rezultat că vicele l-a lovit de mai multe ori pe contasbil cu pumnii şi picioarele, atât el, cât şi fratele acestuia, în prezent contabilul fiind internat în spital. Am întocmit acte premergătoare. Urmează ca, în funcţie de concluziile medico-legale şi de rezultatul cercetărilor, să fie soluţionat dosarul prin trimiterea în judecată. Viceprimarul mai are dosare în care este implicat ca şi făptuitor”, ne-a precizat Pantelică Bobârsc, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Mehedinţi.   
 
Scandalul a izbucnit, ieri, în jurul orei 16.00, când edilul i-a cerut socoteală contabilului pentru faptul că i-ar fi pontat soţia doar 8 zile din cele 24 lucrătoare în martie. Disputa a degenerat, aşa cum susţine contabilul. “După ce încheiasem programul, eu cu colega mea tocmai strângeam actele să le băgăm în fişete, să închidem şi să plecăm acasă.

A venit soţia vicelui că de ce are decât 8 zile lucrătoare pe martie, la care i-am răspuns că nu a fost deloc. De pe 11 martie până ieri, 11 aprilie, n-a venit deloc. S-a dus, l-a luat pe bărbatu-su care a venit însoţit de frate, au intrat în birou, ne-a adus injurii, după care au tăbărât amândoi pe mine. Nu mai ştiu cât şi cum m-au bătut, că am căzut jos”, ne-a spus contabilul Titel Popa, internat acum în Secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean din Severin. 

Spusele sale sunt completate şi de primar, care susţine că l-a găsit plin de sânge. “L-am găsit pe contabil plin de sânge, acuza dureri în partea stângă a toracelor (…) Soţia lui este angajată din august 2008, iar luna asta nu are decat 8 zile prezenţă. Restul n-am putut s-o pontăm, întrucât n-a venit la serviciu”, ne-a spus primarul Gelu Pantelimon.
 
Vicele are o altă versiune
Viceprimarul Adel Sava are o altă versiune cu privire la disputa cu contabilul. Mai mult, el respinge acuzaţiile că soţia lui n-ar fi dat pe la serviciu. “Am avut o discuţie cu el acum câteva zile, legat de tema absenţei soţiei mele de la serviciu. A fost pusă absent pe 5 aprilie, când a fost liber, prima zi după Paşti. Ei toţi prezenţi, numai noi absenţi (…) În momentul în care i-am arătat condica şi greşeala care a făcut-o, a vrut să-mi ia condica din mână. Eu nu i-am dat-o, am tras de ea. El a tras, eu am tras şi în acel moment, s-a repezit la mine să mă împingă. Şi eu l-am împins mai tare. S-a lovit în dulap acolo. Atâta tot”, a precizat Adel Sava. Dacă va fi găsit vinovat, vicele riscă să fie trimis în instanţă pentru purtare abuzivă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite