Turnu Severin: Urmărit general încă din 2005, reţinut la vamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din Vama Porţile de Fier I au depistat, la controlul de frontieră, un bărbat din judeţul Olt, care era dat în urmărire generală încă din luna februarie a anului 2005.

Aseară, în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Porţile de Fier I, s-a prezentat la control, pentru a efectua formalităţile specific, Z. Ştefan (52 ani) din Deveselu- judeţul Olt.       

La controlul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră au constatat că Z.  Ştefan este semnalat ca urmărit general din luna februarie 2005, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi violare de domiciliu savârşite pe raza localităţii Deveselu. 

Poliţiştii de frontieră au informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Olt, beneficiarul consemnului, care a transmis prin fax mandatul de executare al pedepsei închisorii de 3 ani.

Potrivit IJPF Mehedinţi, “în data de 08.06.2010, la ora 00.40, Z. Ştefan  a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Politie Judeţean Mehedinţi, urmând ca în decursul zilei de astăzi să fie preluat de o escortă a I.P.J. Olt”.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite