Turnu Severin: Urmărit general, reţinut în vamă de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un doljean, dat în urmărire generală, în luna aprilie, a fost depistat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni în vama Porţile de Fier I.  

Poliţiştii de frontieră din vama Porţile de Fier I au depistat, în urma verificărilor efectuate la controlul de frontieră, un bărbat din judeţul Dolj care era dat în  urmărire generală din luna aprilie a acestui an.

Doljeanul C. Nicu (48 ani) s-a prezentat, ieri după-amiază, la ora 15.30, la controlul de frontieră de la Porţile de Fier I, pentru a intra în ţară.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului există un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către Judecătoria Craiova, acesta fiind recidivist şi urmărit general din luna aprilie 2010, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt şi furt calificat savârşite pe raza unor localităţi din Dolj.

Poliţiştii de frontieră au informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dolj, beneficiarul consemnului, care a transmis prin fax mandatul de executare al pedepsei închisorii. Tot ieri, la ora 17,00, C. Nicu a fost predat unei echipe operative din cadrul IPJ Mehedinţi, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie preluat de o escortă a IPJ Dolj.

Este cel de-al treilea urmărit general reţinut de poliţiştii de frontieră mehedinţeni în ultima lună.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite