Turnu Severin: Urmărit general, reţinut de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul este urmărit încă din luna septembrie a anului trecut pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional şi trafic de persoane.

Un bărbat din judeţul Dolj, care era dat în urmărire generală din luna septembrie a anului 2010, a fost reţinut, ieri, de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I.


R. Ovidiu, în vârstă de 34 de ani cu domiciliul în Sadova, judeţul Dolj s-a prezentat la controlul de frontieră pentru a efectua formalităţile specifice de control pentru ieşirea din ţară.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat ca pe numele bărbatului există un mandat de executare al pedepsei cu închisoarea emis de către Tribunalul Dolj.

R. Ovidiu este urmărit general din luna septembrie 2010 pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional şi trafic de persoane, acesta fiind condamnat la 6 ani închisoare.


În cursul zilei de ieri urmăritul a fost predat unei echipe operative din cadrul IPJ Mehedinţi urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie preluat de o escortă a IPJ Dolj.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite