Turnu Severin: Unul din cei doi copii accidentaţi, pe DN 67 A, a murit la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celălalt copil, în vârstă de 5 ani, este în stare critică.

Cumplitul accident s-a produs, astăzi, în jurul orei 11,30, DN 67, pe raza localităţii Corcova.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare formată din poliţişti de la Serviciul Rutier, dar şi un criminalist.

Potrivit primelor cercetări, într-o curbă semnalizată corespunzător, cu marcaje şi indicatoare rutiere, o şoferiţă- care mergea dinspre Strehaia în direcţia Motru- a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, părăsind partea carosabilă şi i-a izbit pe cei doi copii, în vârstă de 5 şi respectiv 9 ani, care se aflau în afara drumului.

Victimele au fost transportate la spitalul din Motru cu o maşină particulară. Din păcate, unul dintre copii a murit, iar celălalt se află în stare critică. 

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabili împrejurările în care s-a produs acest accident.  

“Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest accident. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, ne-a spus inspectorul principal Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

G. Alexandra (28 ani), din  Drobeta Turnu Severin, ar putea fi cercetată pentru ucidere din culpă.  


În primele cinci luni ale acestui an, poliţiştii de la Rutieră au cercetat 51 de accidente rutiere, soldate cu decesul a 11 persoane şi rănirea gravă a altor 52. Principalele cauze au fost viteza excesivă, consumul de alcool şi conducerea imprudentă

Doi copii, loviți în plin de o mașină, chiar în fața casei

Vom reveni cu amănunte.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite