Turnu Severin: Un traficant de droguri craiovean a fost prins în flagrant, în Mehedinți, în timp ce vindea 100 de grame de cocaină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane din Craiova au fost reținute în comuna mehedințeană Șimian, în noaptea de 3 spre 4 martie, de către cadrele Serviciului de Combatere a Crimei Organizate (SCCO) Mehedinți, după ce au fost prinse, în flagrant, în timp ce încercau să vândă 100 de grame de cocaină unui bărbat.

Pentru această cantitate, B. Ion (42 ani) urma să primească 4.000 de euro, fiind vorba de o vânzare en-gros. Pe piața neagră, cele 100 de grame de cocaină valorează circa 10.000 de euro. Documentând activitatea infracțională a lui B. Ion, cadrele S.C.C.O. Mehedinţi au stabilit că acesta era membru al unui grup infracţional organizat care se ocupa cu traficul de droguri pe relaţia Franţa- România. Cealată persoană care îl însoțea este concubina  traficantului, T. Finlanda, de 40 de ani. Drogurile depistate de oamenii legii, au fost introduse în ţară de B. Ion disimulate în bagajele personale. Procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Mehedinţi a emis ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore împotriva celor doi învinuiuţi, urmând ca joi, B. Ion să fie prezentat Tribunalului Mehedinţi, cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară droguri de mare risc şi trafic de droguri.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite