FOTO/Turnu Severin: Un tânăr și-a strivit piciorul în sala de forță

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul executa exerciții pentru musculatura picioarelor, însă a ajuns la spital după ce și-a strivit membrul inferior drept și este ținut sub observație.

Incidentul a avut loc în urmă cu aproximativ o jumătate de oră, în incinta unei săli de forță din centrul Severinului. Instructorii sălii au apelat serviciul de urgență 112, iar o echipă SMURD și o ambulanță au ajuns imediat la fața locului.



Am trimis un echipaj SMURD pentru a transporta pacientul de la sala de forță, la ambulanță. Când a ajuns acolo, echipa noastră au găsit medicii de ep ambulanță, care acordau deja primele îngrijiri bărbatului”, ne-a spus Liviu Borugă, șeful Centrului Operațional pentru Situații de Urgență Mehedinți.

Potrivit medicilor, tânărul și-a strivit membrul inferior drept, însă este în stare stabilă. „Pacientul este într-o stare bună. A fost adus cu leziuni la nivelul genunchiului și tibiei. Este vorba despre un sindrom de strivire în zona membrului inferior drept, iar în aceste cazuri, pacientul trebuie ținut sub observație cel puțin 24 de ore”, a spus, pentru Adevărul de Seară, Amina Nicolicea, medic Ambulanță.

image

Tânărul a fost stabilizat în ambulanță

image
image


Deocamdată nu se știu cauzele incidentului, întrucât reprezentanții sălii de forță nu au dorit să facă vreun comentariu pe această temă.

Vom reveni cu amanunte

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite