Turnu Severin: Un tânăr din Dolj, prins la furat în Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul prins la furat va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia. Foto: IPJ Mehedinţi
Tânărul prins la furat va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia. Foto: IPJ Mehedinţi

Un tânăr de 34 de ani din Argetoaia-Dolj a fost surprins, de poliţişti, în timp ce încerca să pătrundă în locuinţa unui mehedinţean.

Miercuri seară, în jurul orei 23.00, ofiţeri ai Poliţiei Strehaia, împreună cu agenţi ai Postului de Poliţie Butoieşti, l-au surprins în flagrant pe B. Constantin (34 ani), din localitatea doljeană Argetoaia, în timp ce încerca să pătrundă în locuinţa unui localnic din comuna mehedinţeană  Butoieşti. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul este autorul a încă două infracţiuni de furt, comise pe raza comunei Butoieşti şi rămase iniţial cu autori necunoscuţi (A.N.), dar şi a altor două infracţiuni de furt din locuinţă de pe raza comunei Argetoaia, rămase, de asemenea, cu A.N.

Tânărul a declarat că a vândut bunurile furate contra unor sume de bani şi băuturi alcoolice. „Poliţiştii s-au deplasat la domiciliul celor şase familii care au intrat în posesia bunurilor, acestea fiind recuperate şi restituite părţilor vătămate, iar valoarea prejudiciului este de 5.000 lei”, a precizat inspectorul Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Cercetările în acest caz continuă, bărbatul fiind reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de mâine va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia cu propunere de arestare preventivă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite