UPDATE/Turnu Severin: Tânărul de 17 ani lovit mortal de mașina de poliție venea de la balul bobocilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul a murit pe loc în urma impactului. Reprezentanţii IPJ Mehedinţi susţin că tânărul a încercat să treacă strada printr-un loc nepermis.

UPDATE

Băiatul petrecuse în club, cu ocazia balului bobocilor.

Adrian-Nicolae Avrămescu era elev în clasa a XI-a, an de completare, la Colegiul Național Theodor Costescu, din Drobeta Turnu Severin.

Azi-noapte a petrecut cu colegii de liceu într-un club din oraș, cu ocazia Balului Bobocilor. Potrivit unui coleg care a stat tot timpul cu el, băiatul plecase din club să își cumpere un hamburger, pentru că i se făcuse foame. Nu a mai apucat, însă, să ajungă la fast-food.

Urma să ajungă ospătar-chelner

Vestea morții băiatului i-a bulversat pe elevii și cadrele didactice de la liceul Economic.

„Suntem de-a dreptul bulversați. Am aflat în această dimineață de acest accident îngrozitor și sunt pur și simplu marcată. Băiatul urma să devină ospătar-chelner”, ne-a spus Florica Kemensky, directorul liceului unde învăța băiatul.

Un tânăr de 17 ani şi-a pierdut viaţa, azi-noapte, după ce a fost lovit de o maşină de intervenţie a IPJ Mehedinţi. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Mehedinţi, cei doi poliţişti care se aflau în dubiţă se deplasau la o intervenţie solicitată prin serviciul 112 către Gura Văi, având în funcţiune semnalele de avertizare.

La un moment dat pe bulevardul Tudor Vladimirescu, în zona hotelului Traian,  l-au acroşat pe tânărul care traversa printr-un loc nepermis, acesta decedând pe loc în urma impactului.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte ale accidentului. 

Citește și

Turnu Severin: Elevul de 17 ani, lovit azi-noapte de mașina poliției, plecase să își cumpere un hamburger

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite