Turnu Severin: Un pompier a fost prins de poliţişti, în timp ce fura roţile unui autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un subofiţer al Detaşamentului de pompieri Drobeta Turnu Severin este cercetat de poliţişti pentru tentativă la furt calificat. La sfârşitul săptămânii trecute, el a încercat să fure roţile unei maşini.

Octavian Roiban (25 ani), subofiţer în cadrul Detaşamentului de pompieri Drobeta Turnu Severin este cercetat în stare de libertate, pentru tentativă la furt calificat.

Se pare că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, când a încercat să fure patru roţi complete de la un autoturism parcat pe strada Gheorghe Anghel din Severin.    

Angajat din anul 2007 în cadrul Detaşamentului de pompieri Drobeta Turnu Severin, tânărul este conducător auto, iar până acum nu a avut nicio abatere disciplinară.

“Subofiţerul încadrat în cadrul Detaşamentului de pompieri Drobeta Turnu Severin este angajat din anul 2007. În prezent se află cercetat de către IPJ Mehedinţi, iar la finalizarea acestora se vor aplica măsurile impuse în acest sens”, ne-a spus plutonierul Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU “Drobeta”.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite