Turnu Severin: Improvizații la instalațiile electrice, găsite într-un control efectuat, în februarie, la Spitalul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un control efectuat, în perioada 8-10 februarie a.c., la Spitalul Judeţean Severin, reprezentanţii ISU „Drobeta” au descoperit improvizaţii la instalaţiile electrice. 

Într-un control efectuat în februarie, de pompieri, la Spitalul Judeţean au fost descoperite o serie de deficienţe. Este vorba despre hidranţii de stingere sau instalaţia electrică îmbătrânită, cu improvizaţii sau fără protecţie corespunzătoare.

„Au fost descoperite o serie de nereguli. Cele mai importante ar fi cea referitoare la scoaterea din funcţiune a reţelei de hidranţi exteriori de incendiu din curtea spitalului, cea referitoare la exploatarea instalaţiilor electrice cu defecţiuni, cu improvizaţii sau fără o protecţie corespunzătoare faţă de materialele combustibile din spaţiul în care este utilizată.

O parte dintre deficienţe au fost remediate pe timpul controlului de către inspectorii noştri împreună cu personalul spitalului, iar pentru o altă parte a fost stabilit un plan de măsuri, ele fiind în curs de remediere”, ne-a precizat lt. Gheorghe Ştirbu, reprezentantul ISU Mehedinţi cu prevenirea incendiilor. 

Pentru deficienţele constatate au aplicate sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor ridicându-se la 1.500 lei.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite