Turnu Severin: Un AUDI dat în urmărire generală, reţinut în trafic de poliţiştii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina va fi restituită societăţii de leasing
Maşina va fi restituită societăţii de leasing

Un autoturism marca AUDI A 4, dat în urmărire generală, a fost indisponibilizat aseară de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni în cooperare cu ofiţerii Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, fiind depistat în trafic în municipiul Turnu Severin.

Autoturismul este fabricat în anul 2008 şi are o valoare de 25.000 de euro şi aparţine unei societăţi comerciale de leasing auto din Bucureşti.

El a fost depistat, ieri dimineraţă, în trafic, după ce şoferul acestuia a fost oprit pentru un control la intrarea în Turnu Severin.

La controlul documentelor, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, cu domiciliul în Severin nu a putut  prezenta poliţiştilor de frontieră un document care să dovedească că este proprietarul autoturismului sau o procură care să ateste că are dreptul să-l folosească. 
Continuând cercetările şi verificările, oamenii legii au stabilit că autoturismul aparţine unei societăţi de leasing, societate care de altfel a depus plângere penală la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi pentru recuperarea autoturismului.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, “în cauză, s-a întocmit lucrare penală împotriva lui C. D., în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere şi tentativă la înşelăciune".

Autoturismul a fost indisponibilizat, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat societăţii de leasing.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite