Turnu Severin: UPDATE/ VIDEO/ Flăcările izbucnite într-o pensiune nu au fost stinse nici acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cuprinsă de flăcări în această dimineaţă, din cauze încă necunoscute, o pensiune din Drobeta Turnu Severin arde şi la această oră.

Iniţial, apelul a fost făcut pentru coşul de evacuare a fumului, însă în scurt timp flăcările s-au extins cu repeziciune şi a cuprins aproape întreg imobilul.

La faţa locului, au ajuns nu mai puţin de opt autospeciale de pompieri, patru ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Drobeta” şi patru ale serviciilor private.

Pentru că flăcările se extindeau foarte repede, a fost solicitat şi sprijinul altor forţe, precum furnizorul de apă potabilă şi primăria oraşului, care au pus la dispoziţie trei cisterne cu apă şi respectiv o autoscară.

“Apelul a fost anunţat, la ora 7,38, la coşul de evacuare a fumului. Incendiul s-a extins la acoperiş, unde s-a manifestat pe o suprafaţă destul de mare, circa 100 metri pătraţi. Au fost evacuate imediat toate persoanele aflate în clădire”, ne-a precizat plt. Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU “Drobeta”.

Pensiunea se află în imediata apropiere a Agenţiei pentru Protecţia Mediului, a Centrului de Trasnfuzii Sanguine, dar şi a Tribunalului Mehedinţi.

CITEȘTE ȘI

FOTO VIDEO/ Incendiu puternic într-o pensiune din Turnu Severin/ Pompierii se luptă cu flăcările de aproape două ore

UPDATE/ VIDEO/ Incendiul izbucnit la pensiunea din Turnu Severin a fost stins după aproape 4 ore

Deocamdată, nimeni nu se poate pronunţa asupra cauzei producerii acestui incendiu.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite