FOTO/ Turnu Severin: Turiştii din Ploieşti, instruiţi să se fereacă de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 48 de elevi, veniţi în tabără în Mehedinţi, au fost instruiţi de către poliţişti pentru a se feri de eventualele furturi din portofele.    

Direcţia Judeţeană  pentru  Tineret Mehedinţi şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mehedinţi, au organizat, ieri, o acţiune în tabăra judeţeană de tineret, unde sunt cazaţi 48 de elevi din municipiul Ploieşti, aflaţi într-un sejur turistic de 2 săptămâni.



Acţiunea a constat în derularea activităţilor de informare prevenind infracţionalitatea şi implicarea în evenimente rutiere. Tinerii aflaţi în taberele de vară pe raza judeţului, frecventează locuri de distracţie şi de agrement unde, datorita aglomeraţiei, a neatenţiei sau naivităţii, ar putea deveni cu uşurinţa victime a diferitelor infracţiuni.

image



Discuţiile interactive privind consumul de alcool, ţinuta vestimentară şi recomandările preventive privind mânuirea sumelor de bani în locuri publice şi aglomerate, locul de păstrare a portofelelor, portul genţii, a telefoanelor mobile, a bijuteriilor şi a altor bunuri de valoare, ocolirea zonelor întunecate, au fost doar câteva din problemele puse în discuţie.

image



Deasemenea având în vedere că elevii sunt participanţi la trafic în calitate de pietoni, biciclişti sau motoscuterişti şi pot fi implicaţi în accidente soldate cu urmări deosebit de grave, au fost reamintite unele reguli de circulaţie de care trebuie să ţină seama în timpul deplasării în grup pe drumurile publice pe timpul vizitării unor obiective şi trasee turistice.


image
Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite